010 292 0850 | [email protected]

DOOR MASTER CLASSIC-OVI KESÄTARJOUKSESSA-SÄÄSTÄ JOPA -35%!

Kesäkampanja on käynnistynyt! Erittäin laadukas autotallin nosto-ovi Classic 2500×2125 mm nyt tarjoushintaan 599€. Valitse valkoisella tai  ruskealla M-RIB paneelilla tai tumman harmaalla sileällä paneelilla.

Tutustu huippuominaisuuksiin:

 • lämpöeristeenä 45 mm freonivapaa polyuretaanieriste
 • EPDM-kumitiivisteet sivuilla ja paneelien välissä, tukeva ja joustava alatiiviste
 • erinomainen lämpöarvo- sopii parhaiten lämpimiin ja puolilämpimiin talleihin (asennetun oven lämpöarvo 1,0 W/m2K, tuulikuormakestävyys 700 Pa)
 • paneelin runko polymeeripinnoitettua galvanoitua terästä. Sormisuojatut saumat.
 • helposti asennettavat, käyttäjäystävälliset vetojouset
 • ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat ja ohjausrullan kannakkeet, laakeroidut nylonrullat
 • salpalukko, vetonaru ja nostokahva vakiovarusteena
 • CE-merkintä ISO 9001:2008
 • M-Rib paneeli (leveä vaakaura)
 • värivaihtoehdot valkoinen ja ruskea (puunsyypinta) sekä tumman harmaa (sileä pinta)
 • 10 VUODEN TAKUU
 • rajoitettu erä!

Varusta ovesi laadukkaalla kampanjahintaisella LM55EVS- KONEISTOLLA. Oven yhteydessä hinta 199 eur.

Kampanjahinta on voimassa vain noudettuna Hämeenlinnasta Door Masterin varastolta.  Tuotteita on rajoitettu määrä. Toimi nopeasti ja varaa omasi. Tarjous on voimassa 31.7.2017 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nosto-ovet edullisesti erissä Aktiivirahalla!

Door Master ja Aktiiviraha ovat aloittaneet yhteistyön. Nyt voit tehdä kaupat uudesta nosto-ovesta vaikka samantien ilman isompaa kertainvestointia! Lasku voidaan jakaa jopa kymmeneen osaan, korko 0%, ja ensimmäinen lasku saapuu vasta ovitoimituksen jälkeen. Lisätietoja saat myyjiltämme [email protected]  ja www.aktiiviraha.fi

Etsimme jälleenmyyjiä ja asentajia!

Etsimme jälleenmyyjiä, asentajia ja asentavia jälleenmyyjiä! Kova tarve erityisesti seuraavilla alueilla: PK-seutu, Oulu, Lahti, Joensuu, Satakunta. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050 3220790. Tule mukaan Door Master-tiimiin!

Nähdään Lahden Raksa-messuilla!

raksa_some_2017_360x200px

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. Door Masterin osasto löytyy C-hallista. Tule ja koe nosto-oviemme laatu omin silmin, ja saat samalla hyvän messutarjouksen uudesta ovesta omaan talliisi.

Liftmasterin mallisto uudistui!

Maailman johtava ovikoneisto-valmistaja Liftmaster uudisti mallistoaan. Uudet mallit ovat entistä nopeampia ja tehokkaampia, ja mukana on myös raskaan sarjan koneisto jopa 1300 N nostovoimalla varustettuna. Liftmaster on tunnettu luotettavista ja toimintavarmoista tuotteista sekä monipuolisesta lisävarustevalikoimasta, mutta myös innovatiivisesta tuotekehityksestään. Uuden sukupolven tuoteratkaisut helpottavat ja nopeuttavat autotalliin kulkua- tästä esimerkkinä MyQ-järjestelmä, jonka avulla voit avata oven helposti matkapuhelimellasi. Liftmaster on myös pidentänyt tuotteiden takuuaikoja entisestään. Door Master on Liftmasterin virallinen jälleenmyyjä ja yhteistyökumppani Suomessa.

Katso tästä videosta, miten Liftmaster- ovikoneisto ja MyQ toimii käytännössä:

BACK