010 292 0850 | info@doormaster.fi

Juhlakauden nosto-ovi tarjous!

Door Masterilta nyt 2500mm x 2125mm Classic autotallin nosto-ovi ja koneisto yhteishintaan 699€. Classic nosto-ovissa on 45mm eristevahvuus ja EPDM-tuplatiivisteet. Nosto-ovi pakettiin sisältyy nopea 200mm/s Levigato LG-600F avausautomatiikka ja 2kpl kauko-ohjaimia. Lue lisää Classic nosto-ovista täältä.

Nosto-ovillemme myönnettiin SUNDAHUS-sertifikaatti

Arvostettu ruotsalainen Sundahus-kiinteistöalan tuotteiden terveys- ja ympäristöarvioija myönsi korkeimman A-luokan sertifikaatin Trend ja ProTrend nosto-ovisarjalle. Tämä osoittaa sen, etteivät tuotteet aiheuta vahinkoa ihmisille tai ympäristölle, eivät sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä eikä niissä oleva formaldehydin määrä ylitä lopputuotteelle sallittuja arvoja. Tuotteet eivät myöskään vahingoita luonnon ekosysteemiä ja niiden vaikutus ympäristöön on vähäinen myös elinkaaren jälkeen.

Ennen ja jälkeen oviremontin..

Rivitalon autotallit saivat uudet Door Master nosto-ovet!

 

 

Tähän kohteeseen vaihdettiin uudet ovet autotalliin ja porraskäytävään.

Toteutamme kaikenlaisia oviremontteja kuluttajille, taloyhtiöille ja julkisiin kohteisiin.  Laskemme sinullekin urakkatarjouksen – ota yhteyttä myyntiimme puh 050 3220790.

Etsimme jälleenmyyjiä ja asentajia!

Etsimme jälleenmyyjiä, asentajia ja asentavia jälleenmyyjiä! Kova tarve erityisesti seuraavilla alueilla: PK-seutu, Oulu, Lahti, Joensuu, Satakunta. Ota yhteyttä sähköpostitse mikael.malinen@doormaster.fi tai puhelimitse 050 3220790. Tule mukaan Door Master-tiimiin!

BACK