010 292 0850 | info@doormaster.fi

Myymme ja asennamme pohjoisiin koteihin suunnitellut energiatehokkaat ikkunat!

Door Masterilta saat kestävät ja energiatehokkaat kotimaiset ikkunat suoraan kohteeseen asennettuna. Tarjoamme arvostetut Lammin valmisikkunat sekä toiveidesi mukaan kustomoidut ikkunat mittatilaustyönä. Ovi- ja ikkunaremonttien ammattilaiset huolehtivat asennuksesta. Valitsemalla ikkunaremontin Door Masterilta, huolehdimme, että lämpö pysyy kodin sisällä säästä riippumatta.

ASENNUS

Toteutamme ikkunaremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

ALUMIINISUOJATUT PUUIKKUNAT

Energiatehokkaat alumiinisuojatut puuikkunat ovat erinomaisen säänkeston ja huoltovapaan alumiinipinnan vuoksi erittäin suosittu ikkunatyyppi. Kotimaisesta puusta valmistetut karmit sekä sisäpuitteet yhdistettynä alumiiniseen ulkopuitteeseen luovat vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti kestävän kokonaisuuden.

Alumiinisuojatut puuikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin. Ne ovat erinomainen valinta silloin, kun kohteeseen halutaan puurakenteiset ikkunat, jotka kestävät kauniina vuodesta toiseen ilman huoltoa. Ikkunoiden puu- ja alumiiniosiin on saatavilla eri pintakäsittelyvaihtoehtoja ja karmien värin voi valita haluamakseen.

Saatavilla avattava ja kiinteä ikkunamalli

Moneen sopiva avattava alumiinisuojattu puuikkuna on Suomen suosituin ikkunamalli. Avattava rakenne tekee tuulettamisesta helppoa, ja ikkunoiden kaikki pinnat on mahdollista pestä. Kiinteä alumiinisuojattu puuikkuna on paras valinta, kun haluat kookkaat ja näyttävät maisemaikkunat, jotka päästävät runsaasti valoa sisälle.

Huoltovapaa alumiinisuojattu puuikkuna pysyy hyvänä vuosikymmeniä

Alumiinisuojattu puuikkuna on markkinoiden kestävin ikkunatyyppi. Alumiinipäällysteinen puurakenne pysyy siistinä vuosikymmeniä eikä edellytä huoltotoimenpiteitä. Alumiiniverhouksen ansiosta sateet tai ikkunanpesuvedet eivät pääse lahottamaan puuosia. Ikkunoiden tiivisteet ja heloitukset täyttävät nykypäivän standardit, mikä takaa ikkunoiden energiatehokkuden.

Erityistä:

  • Suomen suosituin ikkunamalli
  • Kestää erinomaisesti pohjoisia sääolosuhteita
  • Puitteet ja karmit PEFC-sertifioidusta männystä
  • Ei vaadi huoltotoimenpiteitä vuosikymmeniin

PUUIKKUNAT

Puuikkuna on oikea valinta yksilöllisyyttä ja tyyliä arvostavalle kodin uudistajalle. Puuikkuna on erityisen suosittu remonttikohteissa, joissa halutaan säilyttää talon perinteinen ilme ja tunnelma. Puuikkunat ovat omakotitalon lisäksi oiva valinta kesämökille. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Door Masterin tarjoamat Lammin puuikkunat kestävät vuosikymmeniä hyvännäköisinä. Puuikkunoista saatavilla sekä avattava, että kiinteä malli.

ENERGIAIKKUNAT

Kun haluat maksimaalista energiatehokkuutta kotiisi, valintasi on Watti ja Eko Watti energiaikkunat, jotka täyttävät tulevaisuuden energiavaatimukset jo tänään. Energiaikkunat ovat kiristyvien rakennusmääräysten ja kodin päästökuorman hillitsemiseksi järkevä valinta uuteen kotiin. Tulevaisuudessa energiatehokas asuminen yhä tärkeämpi prioriteetti asumisessa. Energiaikkunoita on saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina.

Watti-energiaikkuna

Tarjoamamme Lammin Watti-energiaikkunat voidaan toteuttaa lasivalinnasta riippuen useissa eri energialuokissa: A++, A+ A tai B. Watti-ikkunat on suunniteltu pitämään kerran tuotettu lämpö kodin sisällä. Watti on hyvä ikkunavaihtoehto kotiin ja ympäri vuoden käytettäviin vapaa-ajan asuntoihin.

Eko Watti -energiaikkuna

Tarjoamamme Lammin Eko Watti-energiaikkuna on markkinoiden ensimmäinen A++ energialuokan ikkunamalli. Erittäin energiatehokas ja lämmönpitävä Eko Watti -energiaikkuna on ehdoton ykkösvalinta matalaenergiatalon tai passiivitalon rakentajalle.

Erityistä:

  • Eko Watti energiaikkuna on markkinoiden ensimmäinen A++ energialuokituksen ikkuna
  • Erittäin pieni lämmönläpäisykerroin (U=0,62)
  • Nelinkertainen lasi sekä ulkopuitteen ainutlaatuinen suojattu rakenne

Yksilölliset ikkunat jokaiseen kotiin

BACK