010 292 0850 | info@doormaster.fi

Vaativiin teollisuustiloihin paloturvalliset ja äänieristetyt metalli ulko-ovet!

Door Masterilta saat lujarakenteiset metalliovet eri tarpeisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu kaksi- ja yksiosaisia metallisia ulko-ovia omakoti- ja kerrostaloihin sekä tuotantotiloihin. Voit valita oveen haluamasi värisävyn, viimeistelyn ja lukkoratkaisun.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

METALLI ULKO-OVET

Me Door Masterilla tarjoamme metalli ulko-ovet kohteen mittojen mukaan kustomoituna ja kohteeseen asennettuna. Metalliovi on järkevä ratkaisu, kun tarvitset kestävän ja paloturvallisen oven esimerkiksi teollisuustilaan. Saat metalli ulko-ovet myös pariovena. Metalli ulko-ovi on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä stanssaamalla ja taivuttamalla. Ovimalleja löytyy kahdella tai useammalla kuulalaakerilla toimivalla saranalla, joissa kussakin turvatappi. Oven eristeenä käytetään palamatonta kivivillaa ja mineraalilevyä. Ovilehden jäykkyys on saavutettu liimamalla eriste ja metallilevy yhteen. Oven karmi ja kynnys ovat kuumasinkittyä teräslevyä. Karmin voi tilata joko asennusrakoja peittävällä listalla (tyyppi YM) tai seinään upotettavana ilman peitelistaa (tyyppi YS).

Metalli palo-ulko-ovi vastaa nykypäivän paloturvallisuusvatiimuksiin.

Palo-ovi on suunniteltu palo-osastojen väliseksi oveksi teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin sekä toimistorakennuksiin, jossa ovien paloturvallisuusluokan on oltava EI30, EI60, EI120.

Lisävarusteita:

  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu viistoreunainen kynnys.
  • Asennusraon peittävät karmin väriset metallilevystä valmistetut listat.
  • Oven suljin.
  • Abloy tai Assa-lukitus.

Värivaihtoehdot:

Paloturvallisuusluokat ja äänieristävyys:

Metalli ulko-oven voi valita äänieristävyyden ja paloturvallisuuden mukaan kohteen vaatimuksiin vastaavaksi.

Paloturvallisuusluokat: EI30 | EI60 | EI120

Äänieristävyys Rw: 30dB | 32dB | 34dB | 36dB | 41dB

Metalliturvaovet ehdotonta turvallisuutta vaativiin tiloihin!

Metalli ulko-palo-turvaovi on suunniteltu palo-osastojen väliseksi turvaoveksi teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin sekä toimistorakennuksiin, jossa ovien paloturvallisuusluokan on oltava vähintään EI230 sekä turvaluokka 3.

EI30 Paloturvallisuusluokituksen lisäksi ulko-palo-turvaoveen on asennettu Ruotsin SSF Testing laboratoriossa testattu ja hyväksytty murtosuojaus. Ovi on luokiteltu SS-EN 1627:2011 mukaisesti ja sertifitsioitu Ruotsin SBSC AB sertifikaatilla No. 12-827 turvaluokaan 3. Murtosuoja on luokiteltu oven avautumis puolelta.

METALLI ULKO-OVET JA PARIOVET

Myymme ja asennamme laadukkaasti valmistetut ja suositut Sakumetallin metalli ulko-ovet, jotka saat myös pariovina.

BACK