010 292 0850 | info@doormaster.fi

Näyttävät ja turvalliset teräsprofiili palo-ovet, liukuovet ja paloseinä-ikkunat!

Teräsprofiili palo-ovet ja paloseinä-ikkunat ovat tuttu näky liiketiloissa, toimistorakennuksissa, sairaaloissa, kouluissa ja rakennusten portaikoissa. Suuren lasipinnan ansiosta teräsprofiili on varma ja hyvännäköinen palo-osastointi ratkaisu rakennuksiin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

TERÄSPROFIILI PALO-OVET

Door Masterilta saat palonkestävät teräsprofiiliovet ja liukuovet kohteeseen asennettuna. EI30- ja EI60-luokan palo-ovet estävät tulen leviämisen ja eristävät tulipalossa syntyvän korkean kuumuuden. Palo-ovet on valmistettu sveitsiläisen Forster Profile System AG:n valmistamista laadukkaista Forster Fuego Light teräsprofiileista. Laseina käytetään ainoastaan EI30 ja EI60 paloluokan mukaisia palolaseja. Ovien alaosa voidaan suojata ruostumattomasta teräksestä valmistetulla jalkapellillä. Halutessa oveen voidaan asentaa sähköiset magneetit, jotka yhdistetään rakennuksen palojärjestelmään. Door Master huolehtii oveen myös asianmukaisen lukituksen.

Teräsprofiiliulko-ovi

Door Masterilta saat myös kuormitusta kestävät ja lämpöeristetyt teräprofiiliulko-ovet. Ulko-oven ovilevy ja karmi on valmistettu Hermann Forster AG:n laadukkaasta Forster Unico teräsprofiilisarjasta. Oven teräsosat ovat galvanisoituja sekä erotettu toisistaan lämpökatkaisulla. Oven karmin ja ovilevyn välissä on kaksinkertainen EPDM-kumista valmistettu tiivistys – tiiviste on sekä ovilevyssä että karmissa.

Värivaihtoehdot:

Paloseinä-ikkunat

EI30- ja EI60-luokan paloseinä-ikkunat estävät tulen leviämisen ja eristävät tulipalossa syntyvän korkean kuumuuden. Suuren lasipinnan ansiosta ne sopivat palo-osastointiin rakennuksissa, joissa on korkeat turvallisuustandardit, kuten kouluihin, sairaaloihin ja toimistorakennuksiin. Paloseinä-ikkunan seinäosan kehys valmistetaan sveitsiläisen Hermann Forster AG:n korkealaatuisesta Forster Fuego Light teräsprofiilisarjasta. Kaikki rungon liitokset hitsataan. Lasin ja kehyksen väliin asennetaan paloluokitellut tiivisteet. Laseina käytetään laadukkaita Pilkington Pyrostop palosuojalaseja. Tarvittaessa lasit voidaan vaihtaa teräspaneeleihin.

TERÄSPROFIILEJA USEISSA ERI MALLEISSA

Myymme ja asennamme laadukkaasti valmistetut ja suositut Sakumetallin teräs-palo-ovi-seinäprofiilit ja -ikkunat.

BACK