010 292 0850 | info@doormaster.fi

Tehokas lämmöneristys

Nerokkaan paneelirakenteen ja huolellisten tiivisteiden ansiosta Door Master-ovien lämmöneristyskyky on vertaansa vailla.

Kestävät paneelit

Paksut ja vankkarakenteiset paneelit antavat ovelle luotettavan ja pitkäikäisen suojan säiden vaihtelua ja tuulikuormaa vastaan.

Pitkä käyttöikä

Paneelin suljettu, itsensä lukitseva pintarakenne suojaa paneelia tehokkaasti lialta ja kolhuilta ja pidentää siten oven käyttöikää.

Korroosionsuoja

16 μm sinkkipinnoite ja 23-35 μm polymeerikalvo takaavat ainutlaatuisen suojan ruostetta vastaan. Ovet on testattu 750 tunnin suolasumutestillä, joka vastaa 15 vuoden käyttöä saastuneilla teollisuusalueilla ja valtamerien rannikoilla.

Huolelliset tiivisteet

Ovet on tiivistetty kauttaaltaan polymeeripinnoitetuilla tiivisteillä. Rullakannakkeiden muotoilu mahdollistaa ovilehden avautumisen niin, ettei rakoja synny, eikä lämpö pääse karkaamaan ovilehden ja autotallin seinien välistä.

Turvallisuus

Nosto-ovissa on luotettavat sormisuojaukset ja ovilehden hallitsematon liike ja putoaminen jousen katketessa on estetty.

Jousien kestävyys

Tasapainotetut jouset kestävät n. 25 000 avaamis-ja sulkemiskertaa, joka vastaa noin 17 vuoden käyttöä neljällä nosto/laskukerralla päivässä.

Laaja valikoima

Door Masterin ovet voidaan valmistaa asiakkaan mittojen mukaan 5 mm välein korkeus- ja leveyssuunnassa. Kattavasta paneelimallistosta ja värivalikoimasta löytyy ovi jokaiseen kohteeseen. Valittavissa on 5 erilaista paneelivaihtoehtoa ja 10 vakioväriä ilman lisämaksua.

Laadukas ja nopea asennuspalvelu

Door Masterilta kustannustehokasta asennuspalvelua avaimet käteen- periaatteella. Kauttamme saa myös laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita.

BACK