010 292 0850 | info@doormaster.fi

Autotallin nosto-ovet

Door Master nosto-ovia valmistetaan Prestige- ja Trend-sarjoissa:

  • Prestige nosto-ovi – Lämpimän tai puolilämpimän autotalllin ovi 45 mm eristevahvuudella, tuplatiivisteillä  ja 10 vuoden tuotetakuulla
  • Trend nosto-ovi – Lämpimän tai puolilämpimän  autotallin ovi 40 mm eristevahvuudella

Door Masterin nosto-ovi on järkevä hankinta useastakin syystä. Pääset suoraan autotalliin helposti ja vaivattomasti parhaimmillaan vain nappia painamalla. Tätä ominaisuutta arvostat ennen kaikkea huonolla säällä ja kiireessä. Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden ansiosta nosto-ovi on ehdoton valinta myös lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Nosto-ovi on käsikäyttöisenäkin kevyt avata ja sulkea, ja se toimii vuodesta toiseen väsymättä ja lähes äänettömästi.

Laadukas autotallin nosto-ovi säästää myös tallin lämmityskuluissa

Huolellisilla tuplatiivisteillä ja paksulla teräspaneelilla varmistetaan, että lämpö pysyy autotallin sisäpuolella. Entä sitten ulkonäkö? Tyylikäs nosto-ovi antaa huolitellun ja ryhdikkään ilmeen talollesi ja nostaa sen arvoa. Jos suunnittelet vanhan oven vaihtoa tai rakennat uutta autotallia, valitse nykyaikainen ja laadukas Door Master nosto-ovi ja nautit oikeasta valinnasta päivittäin.

Autotallisi uusi nosto-ovi valmistetaan oviaukon mittoihin haluamallasi paneelimallilla ja värisävyllä. Voit valita asennatko nosto-oven itse, vai teemmekö me työn puolestasi. Monipuolisen varustelutason ansiosta oveen voidaan asentaa myös käyntiovi ja ikkunat sekä haluamasi lukitusratkaisu.  Annamme aina työllemme ja tuotteillemme täyden takuun.

Näytetään kaikki 13 tulosta

BACK