010 292 0850 | [email protected]

Autotallin ovet

Door Master nosto-ovia valmistetaan Classic- ja Trend-sarjoissa.

Classic-ovi: lämpimän tai puolilämpimän autotalllin ovi 45 mm eristevahvuudella, tuplatiivisteillä  ja 10 vuoden tuotetakuulla  
Trend-ovi: kylmän tai puolilämpimän  autotallin ovi 40 mm eristevahvuudella

Door Masterin nosto-ovi on järkevä hankinta useastakin syystä. Pääset suoraan autotalliin helposti ja vaivattomasti parhaimmillaan vain nappia painamalla. Tätä ominaisuutta arvostat ennen kaikkea huonolla säällä ja kiireessä. Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden ansiosta nosto-ovi on ehdoton valinta myös lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Nosto-ovi on käsikäyttöisenäkin kevyt avata ja sulkea, ja se toimii vuodesta toiseen väsymättä ja lähes äänettömästi.

Laadukas autotallin nosto-ovi säästää myös tallin lämmityskuluissa. Huolellisilla tuplatiivisteillä ja paksulla teräspaneelilla varmistetaan, että lämpö pysyy autotallin sisäpuolella. Entä sitten ulkonäkö? Tyylikäs nosto-ovi antaa huolitellun ja ryhdikkään ilmeen talollesi ja nostaa sen arvoa. Jos suunnittelet vanhan oven vaihtoa tai rakennat uutta autotallia, valitse nykyaikainen ja laadukas Door Master nosto-ovi ja nautit oikeasta valinnasta päivittäin.

Autotallisi uusi nosto-ovi valmistetaan oviaukon mittoihin haluamallasi paneelimallilla ja värisävyllä. Voit valita asennatko nosto-oven itse, vai teemmekö me työn puolestasi. Monipuolisen varustelutason ansiosta oveen voidaan asentaa myös käyntiovi ja ikkunat sekä haluamasi lukitusratkaisu.  Annamme aina työllemme ja tuotteillemme täyden takuun.

Näytetään 1–10 / 13 tuloksesta

BACK