010 292 0850 | [email protected]

Door Master teollisuusovet

Door Masterin valikoimasta löytyy useita erilaisia nosto-ovi vaihtoehtoja ammattilaiskäyttöön. Teollisuushalleissa, autopesuloissa, maatiloilla, logistiikkakeskuksissa ja muissa vaativassa käytössä olevissa kohteissa laadukas teollisuusovi on avainasemassa toimivuuden, turvallisuuden ja kestävyyden kannalta. Nosto-oven pitää kestää normaalia kovempaa käyttöä, sillä ovet ovat usein isoja ja ne voivat sijaita kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa. Nosto-ovet autotalliin löydät täältä.

Teollisuusovea avataan ja suljetaan normaalikäyttöä useammin, joten sen pitää palvella sujuvasti ja varmasti joka päivä, usein jopa vuorokauden ympäri. Teollisuusoven vääntöjouset tasapainottavat oven painon niin, että painavien ovien käyttö on mahdollista myös käsin. Teollisuusoven jousien käyttöikä on noin 25 000 nostokertaa, ja erittäin kovaan käyttöön tarkoitetut ovet voidaan valmistaa kestämään jopa 100 000 nostokertaa.

Isoimmat teollisuusovet voidaan valmistaa jopa 8 metrin leveyteen asti. Erilaisten kiskoratkaisujen ansiosta teollisuusovi voidaan asentaa myös matalaan ylätilaan tai korkeaan tai viistoon kattoon. Monipuolisen varustelutason ansiosta oviin voidaan asentaa myös erilaisia murto- ja lisäkosteussuojia, käyntiovia ja ikkunoita.

Näytetään kaikki 6 tulosta

BACK