010 292 0850 | info@doormaster.fi

Myymme ja asennamme luotettavat ja pohjoisiin oloihin suunnitellut Lammin ovet!

Door Master asentaa kotimaiset Lammin ulko-ovet, jotka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti pohjoiset olosuhteet huomioon ottaen. Vahvan rakenteen ja laadukkaan tiivistyksen omaavat Lammin ulko-ovet pitävät kylmän ulkona ja kestävät siisteinä sään vaihteluista huolimatta. Voit päättää ulko-oven lukuisista ovi-malleista sekä kotisi mittoihin ja väreihin kustomoituna.

Lämpöulko-ovet

Lämpöulko-ovi on toimintavarma ja suosittu valinta kodin ulko-oveksi. Ovi on turvallinen ja pitää lämmön sisällä kovallakin pakkasella.
tutustu mallistoon

Parveke- ja terassiovet

Parveke- ja terassiovet omaavat markkinoiden tukevimman kehärakenteen. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä.
tutustu mallistoon

Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Autotalliin tai varastoon pariovi tuo reilusti kulkutilaa.
tutustu mallistoon

Ääneneristysovet

Ääneneristysovi on sopiva ratkaisu rauhaa ja hiljaisuutta tarvitsevalle. Ovimallistosta löydät toimivat ovet tilanteisiin, joissa asunnon ääneneristys asettaa haasteita.
tutustu mallistoon

Palo-ovet

Palo-ovi suojaa kotisi ympäristöä palovahingoilta. Vaikka rakennusmääräykset eivät sen hankintaan velvottaisi, on se fiksu valinta paloturvallisuuden vuoksi.
tutustu mallistoon

Liukuovet

Liukuoven ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa. Kulku terassille käy avoimesta liukuovesta helposti tuoden kotiin lisää tilan tuntua.
tutustu mallistoon
BACK