010 292 0850 | info@doormaster.fi

Door Master asentaa äänieristysovet kotiin, jotta voit keskittyä toimiisi rauhassa.

Ääneneristysovi on toimiva ratkaisu rauhaa ja hiljaisuutta arvostavalle. Tarjoamme suositut Lammin äänieristyovet suoraan kohteeseen asennettuna. Suosittelemme äänieristysovia erityisesti silloin, kun asunnon sijainti ja ääneneristys asettavat haasteita.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

ÄÄNIERISTYSOVET

Ääneneritysovi on tarpeen silloin, kun asuntoon kantautuu herkästi liikenteen melua tai muita häiriöääniä. Parhaimmillaan ääneneristysovi parantaa kodin äänieristystä ja asumisen laatua merkittävästi.

Tieliikenteen äänet vaimentavat ovet

Lammin ääneneristysovet sopivat hyvin ääneneristämiseen melun lähteestä riippumatta. Oli ongelmanasi siis ilman kautta kulkeutuva ääni, tieliikennemelu tai lentomelu, saat meiltä kotiisi sopivan oven. Ääneneristysovemme on testattu VTT:llä. Ovien kotimaisuusaste on erittäin korkea, ja ne ovat myös hyvin energiatehokkaita.

Ääntä eristävät lämpöulko-ovet ja alumiiniverhoilut äänieristysovet

Ääntä eristävä lämpöulko-ovi pitää äänet asunnon ulkopuolella ja lämmön sisällä. Säänkestävä alumiiniverhottu ääneneristysovi puolestaan sopii terassin ja parvekkeen oveksi alumiiniverhottujen ikkunoiden rinnalle. Oveen voit valita haluamasi värin, ikkuna-aukkojen koon ja tarvitsemasi lisävarusteet. Ota yhteyttä ja autamme kotiisi sopivan ääneneristysoven valinnassa.

LAMMIN ÄÄNIERISTYSOVIMALLIT

Äänieristysoven väriin, malliin ja mittoihin voit vaikuttaa itse. Suunnitellaan kotiisi sopiva äänieristysovi toivomillasi lisävarusteila.

DB115

DB101

DB315

DB102

DB404

DB105

EPO-A 39DB

BACK