010 292 0850 | info@doormaster.fi

Valoisa ja tiivis liukuovi yhdistaa kodin sisä- ja ulkotilat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi!

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan kauniiksi ja valoisaksi kokonaisuudeksi. Suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan avaruuden tuntua. Tilankäyttöä tehostavat ja kodin viihtyisyyttä lisäävät liukuovet luovat kotiin uniikin tunnelman.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

LIUKUOVET

Liukuovi on käytännöllinen valinta terassin tai parvekkeen oveksi. Tarjoamamme Lammin lasiliukuovi on kaunis ja päästää runsaasti valoa sisään. Liukuoven ansiosta kodin sisätilojen yhdistäminen ulkotiloihin, kuten terassiin, onnistuu näyttävästi. Kesäisin liukuovea voi pitää auki vaikka koko päivän, jolloin kulku sisätilojen ja pihan välillä on oma ihana kokemuksensa. Liukuovi sopii kätevästi myös ahtaisiin tiloihin. Se ei vaadi saranaoven tavoin avautumistilaa. Se sopiikin erinomaisesti tiloihin, joissa saranaovi ei mahdu helposti aukeamaan.

Kestävät ja energiatehokkaat liukuovet puu- tai alumiinipinnalla

Tarjoamaamme Lammin ovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista liukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi. Liukuovien muotokieli on linjakas ja ajaton. Ovien tiivistykset on suunniteltu pitämään kylmä ja melu oven ulkopuolella vaativissakin olosuhteissa. Lasiliukuoven rinnalle voit hankkia kiinteät tai avautuvat ikkunat, jotka vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan liukuovia ja sopivat muotoilultaan niiden yhteyteen.

BACK