010 292 0850 | info@doormaster.fi

Turvalliset palo-ovet suojaavat kotisi ympäristöä poissa ollessasi!

Edistykselliset Lammin palo-ovet suojaavat kotisi ympäristöä palovahingoilta. Kun toivot kodiltasi äärimmäistä palo-turvallisuutta tai kun rakennusmääräykset niin velvoittavat, me Door Masterilta tulemme asentamaan palo-ovet kotiisi.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

PALO-OVET

Palo-ovet on suuniteltu asuinrakennusten ja lämpimien varastojen ulko-oviksi. Palo-ovi on oikea valinta erittäin paloturvallista tai erityiset rakennusmääräykset täyttävää palo-ovea etsivälle. Tarjoamamme Lammin palo-ovet on polttotestattu ja ne täyttävät kaikki palo-oville asetetut vaatimukset.

Palo-ovi ehkäisee suuret vahingot

Palo-ovi hidastaa palon leviämisen rakennuksen sisällä ja kodin ulkopuolelle. Palo-oven hankkimalla voit estää merkittäviäkin henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Tarjoamamme palo-ovet ovat hyvin tukevia ja lämmöneristäviä. Ne pitävät myös pakkasen ja kutsumattomat vieraat kodin ulkopuolella.

Saat meiltä palo-ovet ikkunallisina ja ikkunattomina. Ovien väri ja malli valitaan kotiisi sopivaksi. Lisäksi palo-ovet on mahdollista valmistaa mittatilauksena ja haluamillasi lisävarusteilla. Olemme mukana tarvitsemasi palo-oven suunnittelussa.

Erityistä:

  • Lasiaukolliset ovet valmistettu 3K-lasituksella
  • Palo-ovet ovat polttotestattuja
  • Kaikki palo-ovet saaneet CE-merkinnän

LAMMIN PALO-OVIMALLIT

Palo-oven väriin, malliin ja mittoihin voit vaikuttaa itse. Suunnitellaan kotiisi sopiva palo-ovi toivomillasi lisävarusteilla.

EI30 102

EI30 119

EI30 104

EI30 314

EI30 114

BACK