010 292 0850 | info@doormaster.fi

Pariovella ja ulko-oven levikkeellä lisätilaa kodin tai terassin sisäänkäyntiin!

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat avaramman sisäänkäynnin kotiin, autotalliin tai varastoon. Tilan lisäksi pariovi tuo näyttävyyttä ja jykevyyttä talon sisäänkäyntiin. Parvekkeelle ja terassille asennettaessa pariovi tarjoaa lisävaloa sisätiloihin.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

PARIOVET JA LEVIKKEET

Pariovilla yhdistät kätevästi asuintilat parvekkeeseen tai terassiin tuoden samalla lisää luonnonvaloa kodin sisälle. Pariovi käy hyvin myös lämpimään varastotilaan tai autotalliin, joissa leveä oviaukko on käytännöllinen ratkaisu. Levikeovi sopii puolestaan asunnon ulko-oveksi. Levikkeellinen pääsisäänkäynti avautuu leveäksi kulkuaukoksi tarpeen mukaan. Pihavarastoon levikeovi taas on fiksu ratkaisu, kun esimerkiksi kookkaita esineitä tai huonekaluja pitää siirtää paikasta toiseen.

Levikeovella näyttävyyttä kodin julkisivuun

Levikkeellinen kodin etuovi on hyvä valinta paitsi käytännöllisyyden, myös komean ulkoasun vuoksi. Ovi saa julkisivussa enemmän pinta-alaa, jolloin se vaikuttaa voimakkaammin talon ilmeeseen. Levike on mahdollista asentaa oviaukkoon joko kiinteänä tai avattavana. Door Masterilat saat Lammin parioviin ja levikkeisiin valmiiksi asennettuina tarvittavat lisävarusteet, kuten helat, kirjeluukut, avainpesät ja ovisilmät.

114-ovi levikkein

117-ovet pariovina

EPO-ovet pariovina

401-ovi levikkeellä

407-ovi levikkeellä

LE-5L

LE-2L

LE-1LK

LE-1LM

LE-U

LE-UU2

BACK