010 292 0850 | info@doormaster.fi

Tukevarakenteiset parveke- ja terassiovet uudis- ja saneerauskohteisiin!

Door Master asentaa markkinoiden jämäkimmän kehärakenteen omaavat Lammin parvekeovet ja terassiovet. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Lämmönsäästöstä huolta pitää kolmikertainen lasiratkaisui ja aito kaksinkertainen tiivistys.

ASENNUS

Toteutamme oviremontit suoraan kohteeseen fiksulla rahoituksella.

TARJOUSPYYNNÖT

Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous
puh. 010 292 0850 tai info@doormaster.fi

PARVEKE- JA TERASSIOVET

Turvalliset, käytännölliset ja kestävät parveke- ja terassiovet ovat fiksu valinta uuteen ja remontoitavaan kotiin. Saat Door Masterilta suositut Lammin ovet kotisi mittojen mukaan personoituina. Ovissa on vakiona kulutusta kestävä, kotimaisesta koivusta tehty kestävä erikoiskynnys.

Lämpöä pitävät parveke- ja terassiovet

Lammin parveke- ja terassiovet ovat oiva valinta erinomaisen säänkestonsa vuoksi. Oven runko ja pintakäsittely on suunniteltu vaihteleviin pohjoisiin sääolosuhteisiin. Kolminkertainen lasi ja laadukkaat Schlegel-tiivisteet varmistavat, että lämpö pysyy kovallakin pakkasella sisällä.

Parveke- ja terassiovet on rakennettu näkyviltä pinnoiltaan oksattomasta materiaalista. Ovet pysyvät vuosia siisteinä, eivätkä oksien pihkalaikut nouse pintaan. Ovissa on erittäin tukeva rakenne ja vähintään kolme murtosuojattua saranaa. Saat oviin tarvittaessa valmiiksi avainpesät valintasi mukaan.

Erityistä:

  • Markkinoiden tukevin kehärakenne
  • Kolminkertainen lasi ja Schlegel-tiivisteet
  • Pintakäsittely suunniteltu kestämään vaihtelevia pohjoisia sääolosuhteita

Parveke- ja terassiovet yksilöllisesti kohteeseen kustomoituna

Door Master palvelee parvekeoven ja terassioven valinnassa, jossa on syytä ottaa huomioon oven aukeamissuunta, toiveet ikkunoiden määrässä ja asettelussa sekä energiatehokkuuden vaatimukset. Lisäksi lasien mallin, lukumäärän, värit ja heloituksen voi valita oman maun mukaan.

Oven valoaukon korkeus on voidaan valita viereisen ikkunan mitoitukseen sopivaksi. Oven korkeus ja leveys voidaan määritellä jopa 10 mm jaolla. Lammin ovissa on valittavana lukuisia väri-, lasitus- ja lukitusvaihtoehtoja. Autamme mielellämme oikean ovimallin valinnassa.

LAMMIN PARVEKE- JA TERASSIOVIMALLIT

Parveke- ja terassioven väriin, malliin ja mittoihin voit vaikuttaa itse. Suunnitellaan kotiisi sopiva parveke- ja terassiovi toivomillasi lisävarusteilla.

EPO-A-kokolasiovi

SEPO-A

EPO-A 2LP

IOSA/BRIOSA-ikkunaovet

EPO-A-pariovi

BACK